Canned Fish Tom Yum

Raw material

Canned fish / Straw mushrooms / Fish sauce / Salt / Water / Sliced ​​galangal / Sliced ​​lemongrass / Torn kaffir lime leaves / Shallots

How to do

1. Heat water, turn on medium heat, add Tom Yum machine and salt.

2. Wait for the water to boil and add the canned fish. *No need to stir, the fish won't be mushy*

3. Wait for it to boil again, add mushrooms, add fish sauce.

4. Before serving, add lime, bird's eye chilli, fish sauce and season to taste. Sprinkle with coriander and ready to eat.

เว็บไซต์นี้มีการใช้งานคุกกี้ เพื่อเพิ่มประสิทธิภาพและประสบการณ์ที่ดีในการใช้งานเว็บไซต์ของท่าน ท่านสามารถอ่านรายละเอียดเพิ่มเติมได้ที่ Privacy Policy and Cookies Policy
Compare product
0/4
Remove all
Compare
Powered By MakeWebEasy Logo MakeWebEasy