Salmon Nam Prik Ong

Raw material

Seasoned salmon / Dried chili or fresh chili / Garlic / Shallots / Tomato / Fish sauce / Sugar / Oyster sauce / Soy Sauce / Oil / Vegetable

How to do

1. Roast dried or fresh chilies, garlic, shallots until fragrant, then pound them together. Then let it rest.


2. Pound the prepared seasoned salmon together with the spices previously pounded until coarse. Then add the tomatoes and combine again. Then scoop it up and put it in a bowl.


3. Stir-fry the ingredients previously pounded in a pan. Add fish sauce, sugar, oyster sauce, soy sauce, and other seasonings as desired. Stir-fry until fragrant. Turn off the stove and scoop into bowls and serve.



4. Blanch vegetables as you like and serve with chili paste.

เว็บไซต์นี้มีการใช้งานคุกกี้ เพื่อเพิ่มประสิทธิภาพและประสบการณ์ที่ดีในการใช้งานเว็บไซต์ของท่าน ท่านสามารถอ่านรายละเอียดเพิ่มเติมได้ที่ นโยบายความเป็นส่วนตัว and นโยบายคุกกี้
Compare product
0/4
Remove all
Compare
Powered By MakeWebEasy Logo MakeWebEasy