Spaghetti with white sauce salmon

Raw material

Spaghetti / Sealife Brand Seasoned Salmon / chopped onion

Half a box of fresh / Condensed milk / Dough / Bacon / Butter

Salt / Black pepper / Yolk / Cheese

How to do

1. Heat a pan and fry the bacon until cooked through. Until oil comes out.

2. Add butter, followed by chopped onion, stir-fry until fragrant.

3. Add fresh milk, evaporated milk, and season with salt and pepper.

Tip: No condensed milk, use fresh milk instead.

4. Add wheat flour, mix well.

5 Add the cheese slices by tearing them into small pieces and putting them in.

Tip: If you have another type of cheese, you can substitute it, such as Parmesan cheese.

6. Add seasoned salmon meat. Go down and wait for it to be slightly cooked.

7. Add the cooked spaghetti and mix with the sauce. Then add the egg yolk. Go down and mix it all over the line.

8 Arrange on a plate and ready to eat.

เว็บไซต์นี้มีการใช้งานคุกกี้ เพื่อเพิ่มประสิทธิภาพและประสบการณ์ที่ดีในการใช้งานเว็บไซต์ของท่าน ท่านสามารถอ่านรายละเอียดเพิ่มเติมได้ที่ นโยบายความเป็นส่วนตัว and นโยบายคุกกี้
Compare product
0/4
Remove all
Compare
Powered By MakeWebEasy Logo MakeWebEasy